Waar mensen het verschil maken

Premium bijstand

Pech? De Mobiliteitsmakelaar zorgt voor jou

Werk, kinderen, hobby’s en andere verplichtingen, het leven is vaak een race tegen de klok. Een vakantie of even wat tijd voor onszelf wordt dan ook vaak uitgesteld. Zeker als we denken aan alles wat moet worden geregeld. Op zo’n momenten staat De Mobiliteitsmakelaar voor je klaar. Met de verhuur van onze mobilhomes garanderen we een bijzondere en aangename vakantie. Toch kunnen we niet beloven dat onze wagens pechvrij blijven. Maar ook hieraan heeft De Mobiliteitsmakelaar gedacht.

Op vakantie in België

Wanneer je op vakantie in België in panne valt met een van onze California’s, wordt het voertuig, indien het niet meteen herstelbaar is, gerepatrieerd naar Garage Hermans (Toekomstlaan 18) in Herentals. Maar niet getreurd, dit betekent niet het einde van je vakantie. In dit geval krijg je een vervangwagen ter beschikking waarmee je jouw reis, iets avontuurlijker dan voorzien, kan verderzetten. Let wel op: de verzekering biedt een tussenkomst van maximum 500 euro aan voor de vervangwagen.

Avontuur?

Iedere mobilhome is voorzien van een avonturenkit die enkel gebruikt mag worden tijdens een panne. In deze kit zitten: een tent voor maximum vier personen, vier matrassen en een kookvuur. Het is toegestaan en we raden je aan om kookgerei uit de mobilhome mee te nemen met de vervangwagen. Op die manier hoeft je vakantie niet te eindigen en wordt het er zeker een om nooit te vergeten.

Op vakantie in het buitenland

Wanneer je op vakantie bent in het buitenland en een van onze mobilhomes heeft pech, dan wordt de wagen naar de dichtstbijzijnde garage gesleept. Daar wordt bekeken of het voertuig binnen de drie dagen rijklaar kan worden gemaakt. Als dit het geval is, wordt er een vervangwagen voorzien (ook hier met een maximum tussenkomst van 500 euro) waarmee je de omgeving kan verkennen en je vakantie kan verderzetten met de avonturenkit. Ben je niet zo avontuurlijk ingesteld? Geen enkel probleem. We bieden ook een tussenkomst aan voor een overnachting. Alles om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Voor meer informatie en details verwijzen we graag naar de polis in bijlage.

Vaarwel vakantie?

Nee hoor! Wanneer je te horen krijgt dat de mobilhome niet binnen de drie dagen kan worden hersteld, zal deze gerepatrieerd worden naar België. Natuurlijk krijg je ook in dit geval een vervangwagen en toegang tot de avonturenkit waarmee je je reis kan verderzetten. De maximale tussenkomst voor de vervangwagen in dit geval bedraagt 1.600 euro.

We begrijpen heel goed dat dit soort situaties niet aangenaam zijn en dat er op zo’n momenten heel wat vragen in je opkomen. Om verdere ergenissen of paniek te voorkomen, zal onze verzekering dag en nacht klaarstaan om je telefonisch verder te helpen via een noodnummer in onze polis. Toch zouden we je willen vragen om overdag ook ons te verwittigen. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk bijstaan. Je kan ons bereiken op volgend nummer: 014 21 27 76.

Met deze unieke bijstandsformule willen we bewijzen dat we bij De Mobiliteitsmakelaar alleen het beste met je voorhebben en altijd proberen je mobiel te houden, zelfs in tijden van nood. Alle details en meer informatie kan je nalezen in bijgevoegde polis.

Prettige reis!