Waar mensen het verschil maken

“Voordat ik jullie vertel over wie De Mobiliteitsmakelaar is, stel ik graag even mezelf voor. Mijn naam is Gust Kempenaar en ik ben de nieuwe digitale medewerker bij De Mobiliteitsmakelaar. Je gaat me regelmatig tegenkomen in de communicatie via onze sociale media, website en e-mails.”

“Maar daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor jou als klant. Het is namelijk mijn taak jou blijvend te informeren over alle activiteiten van de concessies die lid zijn van De Mobiliteitsmakelaar. Maar ook van alle extra activiteiten die we vanuit onze overkoepeling ontwikkelen.”

“Maar wie of wat is De Mobiliteitsmakelaar eigenlijk?”

De Mobiliteitsmakelaar bouwt binnen de Antwerpse Kempen een mobiliteitsaanbod uit dat goed aansluit bij de individuele verwachtingen van de klant van vandaag en morgen.

Samen sterker 

Ze groepeert vijf Kempense concessies die Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT verdelen: Autobedrijf Deckx-team (Turnhout), Garage Verellen (Geel), Garage Hermans (Herentals), Liers Autocenter (Lier) en Garage Verschaeren (Heist-op-den Berg). 

Hierdoor kan elke concessie service bieden aan betaalbare prijzen. Een sterk gedecentraliseerde werking zorgt ervoor dat de eigenheid van de vijf vestigingen wordt behouden. Op die manier blijft de klant centraal staan in iedere organisatie.  

De samenwerking tussen deze concessies maakte het mogelijk een nieuwe, grote, centraal gelegen carrosserie te bouwen. Wondercar Kempen is voorzien van de meest moderne hightechinfrastructuur. Dit komt iedere carrosserieherstelling zowel financieel als kwalitatief ten goede.  

Nieuwe mobiliteit 

De Mobiliteitsmakelaar zoekt steeds naar nieuwe mobiliteitsoplossingen. Via de verhuur van mobilhomes biedt ze een sharingformule aan waarmee gezinnen kunnen proeven van deze populaire vorm van reizen.  

Daarnaast wordt er ook gekeken naar alternatieve vormen van micromobiliteit. Het ruime assortiment van nieuwe elektrische steps brengt het mobiliteitsaanbod naar een hoger niveau. 

Met het oog op de toekomst 

De Mobiliteitsmakelaar investeert bovendien permanent in aanvullende mobiliteitsoplossingen. Op die manier kan ze beantwoorden aan de veranderingen en uitdagingen in de sector van de mobiliteit.   

Er wordt geïnvesteerd in: 

  • Een gemeenschappelijke B2B-cel die bedrijfsklanten zo breed mogelijk begeleidt in hun mobiliteitskeuze.  

  • Een mobiele werkplaats die onderhoud en herstellingen van wagens op locatie mogelijk maakt.  

  • Een eigen online verkooptool waar iedereen snel en handig een keuze kan maken uit een ganse vloot nieuwe en tweedehands stockwagens. 

De Mobiliteitsmakelaar,

Waar mensen het verschil maken