Waar mensen het verschil maken

Fleet Businesss Unit

Een wagenpark beheren, daarbij rekening houden met verschillende facetten zoals o.a. werknemerstevredenheid, steeds wijzigende fiscale regels, nieuwe technologieën, nieuwe vormen van mobiliteit en dit alles in een transparante (TCO-)budgettering is vandaag de dag een huzarenstukje geworden. 

Vanuit onze Fleet Business Unit ondersteunen en adviseren onze mobiliteitadviseurs dagelijks bedrijven met de opbouw en uitbouw van hun Car Policy en wagenpark en dit rekening houdend met al deze facetten.

Samen met u gaan wij op zoek naar een duurzame Car Policy op maat van uw bedrijf en gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Doordat wij niet in naam van één merk spreken, maar in naam van een merkengroep kunnen wij u dan ook een breed gamma voorstellen aan personen- en lichte bedrijfswagens waarin elke bestuurder en vlootbeheerder zijn gading vindt. Ook niet onbelangrijk is dat u zo van mooie schaalvoordelen kan genieten.

U als vlootbeheerder weet als geen ander dat het "beheer" pas begint als de wagen wordt afgeleverd aan de bestuurder. Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden u ook bij al deze facetten, gaande van het zoeken naar de juiste mobiliteitsoplossingen wanneer de wagen een onderhoud of herstelling nodig heeft tot het aanbieden van een elektrische step voor de "last mile" oplossing. Met onze gloednieuwe Wondercar carrosserieafdeling staan we hoog aangeschreven bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en herstellen we voertuigen van alle merken met de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Om het u gemakkelijk te maken als vlootbeheerder, is de mobiliteitsadviseur ook uw centrale aanspreekpunt voor alle structurele vragen en dit overkoepelend over al de merken van de Volkswagen Groep: Audi, Volkswagen, Volkswagen CVI, Skoda en Seat.

Ons doel? U als (fleet)klant begeleiden om de bedrijfsmobiliteit zo optimaal, duurzaam en professioneel mogelijk vorm te geven en dit zo te houden.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

 

Wilt u ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be

en u hoort snel van ons! 

Frederic Larbi

Coördinator Fleet Business Unit

0474 20 97 45
Frederic.larbi@demobiliteitsmakelaar.be

Sander Van Gulck

Mobiliteitsadviseur

0475 65 97 78
Sander.vangulck@demobiliteitsmakelaar.be

Wouter Claessen

Mobiliteitsadviseur

0479 05 23 12
Wouter.claessen@demobiliteitsmakelaar.be